راه اندازی خط نان صنعتی

نان صنعتی نانی است که فرایند تولید آن از زمان ورود آرد به خط تولید تا زمان بسته­ بندی به وسیله ماشین­ آلات انجام می­شود. بیشتر مردم به اشتباه، فقط نان های حجیمی مثل باگت و تست را صنعتی می‌دانند، در حالی که اکثر این نان ها در کارخانه های نان فانتزی ایجاد شده اند.

نان های صنعتی دارای مزایای قابل توجهی نسبت به نان های سنتی هستند. این نان ها فاقد دورریز بوده و ماندگاری بالاتری دارند.

نان­ های صنعتی عموما از آردهای غنی شده و یا آردهای کامل تولید می گردند که علاوه براین تخمیر مناسبی هم روی خمیر انجام می گیرد که ارزش تغذیه ای نان را حفظ می کند. از این رو ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان های سنتی دارند.

کارخانه نان سیلو جهش واقع در شهرک صنعتی کاویان مشهد دارای دو خط پیوسته تولید نان صنعتی می­باشد.

خط اول چهار نوع نان باگت، تست، ساندویچی و مک­ دونالد و خط دوم نان بربری تولید می­کند. تجهیزات این کارخانه توسط شرکت KUMKAYA نصب گردیده است.

ظرفیت اسمی خط اول پنج تن و ظرفیت اسمی خط دوم سه تن می­باشد.

این خطوط پیوسته دارای بخش های زیر می باشد:

    • تهیه خمیر

    • شکل دهی اولیه خمیر و ایجاد چانه

    • مرحله تخمیر میانی

    • شکل دهی نهایی خمیر نان

    • انتقال خمیر به سینی­ های مناسب

    • عبور سینی ها از سالن تخمیر

    • اضافه کردن افزودنی به خمیر (مانند کنجد یا سبزی معطر…..)

    • مرحله پخت نان و عبور از سینی­ ها از فر

    • خنک ­کاری نان تولیدی

    • مرحله بسته بندی

خط نان صنعتی

متخصصین و مهندسین شرکت راک بعد از بررسی خط نصب شده اقدام به راه اندازی هر دو خط صنعتی کردند. اقدام انجام شده این شرکت جهت راه­ اندازی شامل موارد زیر می­شود:

    • استخراج  ورودی­ ها و خروجی (I/O) تابلو­های نصب شده

    • استخراج نقشه تابلوها و wiring دستگاه ها

    • نوشتن برنامه PLC و HMI

    • راه اندازی و سنکرون کردن خط

پیمایش به بالا